Boliger

Der er 30 lejligheder på 65m2 og 82m2. De otte lejligheder er beregnet til ægtepar. 

Lejlighederne har egen indgang, lille gang, køkken, badeværelse, soveværelse, stue og en lille terrasse/altan. De ligger omkring en fælles centerbygning, som bruges til aktiviteter og personalefaciliteter.
Du kan se lejlighedernes indretning på plantegningen, som du finder i boksen. 

Det er Andelsboligforeningen, som ejer lejlighederne. De udlejes på lige vilkår med andre lejeboliger og der betales indskud, husleje, el, varme og vand samt antennebidrag. Der kan søges om boligstøtte efter de gældende regler.  

Fjordglimt er et plejecenter til ældre med betydelige fysiske/psykiske/sociale og varige handicap. De har omfattende behov for fysisk og/eller psykisk pleje og støtte døgnet rundt. Hvis du ønsker en lejlighed på Fjordglimt skal du visiteres af Morsø Kommunes Visitation.

Praktiske oplysninger ved indflytning

Inden indflytning tilbydes du en samtale med din kontaktperson og centersygeplejersken. Pårørende eller andre nærtstående er meget velkomne til at deltage.

Når du flytter ind på Fjordglimt medbringes egne møbler. Hvis du har behov for en plejeseng, stilles den til rådighed af kommunen efter forudgående visitation. På samme vis medbringer du dyne, pude, sengelinned, håndklæder og tøj.

Der ydes rengøringshjælp efter kommunens kvalitetsstandard og du kan efter behov få hjælp til vasketøjet.