Gå til hovedindhold

Boliger

Der er 30 lejligheder på 65m2 og 82m2. De otte lejligheder er beregnet til ægtepar.

Indhold

  Lejlighederne har egen indgang, lille gang, køkken, badeværelse, soveværelse, stue og en lille terrasse/altan. De ligger omkring en fælles centerbygning, som bruges til aktiviteter og personalefaciliteter.
  Du kan se lejlighedernes indretning på plantegningen, som du finder i boksen. 

  Det er Andelsboligforeningen, som ejer lejlighederne. De udlejes på lige vilkår med andre lejeboliger og der betales indskud, husleje, el, varme og vand samt antennebidrag. Der kan søges om boligstøtte efter de gældende regler.  

  Fjordglimt er et plejecenter til ældre med betydelige fysiske/psykiske/sociale og varige handicap. De har omfattende behov for fysisk og/eller psykisk pleje og støtte døgnet rundt. Hvis du ønsker en lejlighed på Fjordglimt skal du visiteres af Morsø Kommunes Visitation.

  Inden indflytning tilbydes du en samtale med din kontaktperson og centersygeplejersken. Pårørende eller andre nærtstående er meget velkomne til at deltage.

  Når du flytter ind på Fjordglimt medbringes egne møbler. Hvis du har behov for en plejeseng, stilles den til rådighed af kommunen efter forudgående visitation. På samme vis medbringer du dyne, pude, sengelinned, håndklæder og tøj.

  Der ydes rengøringshjælp efter kommunens kvalitetsstandard og du kan efter behov få hjælp til vasketøjet.

  Morsø Kommunes Visitation skal visitere dig til en plejebolig. For at blive visiteret til en plejebolig kræves det, at du ikke længere kan klare dig i din hidtidige bolig og har et omfattende behov for pleje, samvær og aktiviteter. Du skal endvidere selv udtrykke ønske om at ville bo i en plejebolig.

  Hvis du har behov for en plejebolig, kan du henvende dig til Morsø Kommunes Visitation på telefon 9970 6348.

  Om
  Livet
  Personale